Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Development of Emulsion Gels for the Delivery of Functional Food Ingredients: from Structure to Functionality
 
 
Titel: Development of Emulsion Gels for the Delivery of Functional Food Ingredients: from Structure to Functionality
Auteur: Lu, Yao
Mao, Like
Hou, Zhanqun
Miao, Song
Gao, Yanxiang
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 11 () nr. 4 pagina's 245-258
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland