Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Probiotic Potential of Lactobacillus Strains Isolated from Sorghum-Based Traditional Fermented Food
 
 
Titel: Probiotic Potential of Lactobacillus Strains Isolated from Sorghum-Based Traditional Fermented Food
Auteur: Poornachandra Rao, K.
Chennappa, G.
Suraj, U.
Nagaraja, H.
Charith Raj, A. P.
Sreenivasa, M. Y.
Verschenen in: Probiotics and antimicrobial proteins
Paginering: Jaargang 7 (2015) nr. 2 pagina's 146-156
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland