Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Improved Bacterial Survival and Antioxidant Activity After In Vitro Digestion of Fermented Dairy Beverages by Lacticaseibacillus casei LC-01 and Lactiplantibacillus plantarum BG-112 Containing Yacon
 
 
Titel: Improved Bacterial Survival and Antioxidant Activity After In Vitro Digestion of Fermented Dairy Beverages by Lacticaseibacillus casei LC-01 and Lactiplantibacillus plantarum BG-112 Containing Yacon
Auteur: Plank, Bruna C. A.
Guergoletto, Karla B.
Rocha, Thais S.
Verschenen in: Probiotics and antimicrobial proteins
Paginering: Jaargang 17 () nr. 3 pagina's 1584-1595
Jaar: 2024-02-08
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland