Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of Gluten by Lactococcus lactis LLGKC18 Reduces its Antigenicity and Allergenicity
 
 
Titel: Fermentation of Gluten by Lactococcus lactis LLGKC18 Reduces its Antigenicity and Allergenicity
Auteur: El Mecherfi, Kamel-Eddine
Lupi, Roberta
Cherkaoui, Mehdi
Albuquerque, Marcela A. C.
Todorov, Svetoslav Dimitrov
Tranquet, Olivier
Klingebiel, Caroline
Rogniaux, Hélène
Denery-Papini, Sandra
Onno, Bernard
de Melo Franco, Bernadette Dora Gombossy
Larré, Colette
Verschenen in: Probiotics and antimicrobial proteins
Paginering: Jaargang 14 () nr. 5 pagina's 779-791
Jaar: 2021-06-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland