Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of Fresh Cheese Quality Prepared with Newly Isolated Nisin Z-Producing Lactococcus lactis Bacteria
 
 
Titel: Evaluation of Fresh Cheese Quality Prepared with Newly Isolated Nisin Z-Producing Lactococcus lactis Bacteria
Auteur: Kondrotienė, Kristina
Kašėtienė, Neringa
Kaškonienė, Vilma
Stankevičius, Mantas
Kaškonas, Paulius
Šernienė, Loreta
Bimbiraitė-Survilienė, Kristina
Malakauskas, Mindaugas
Maruška, Audrius
Verschenen in: Probiotics and antimicrobial proteins
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 2 pagina's 713-722
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland