Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Reported amount of salt added to food is associated with increased all-cause and cancer-related mortality in older men in a prospective cohort study
 
 
Titel: Reported amount of salt added to food is associated with increased all-cause and cancer-related mortality in older men in a prospective cohort study
Auteur: Golledge, Jonathan
Moxon, J. V.
Jones, R. E.
Hankey, G. J.
Yeap, B. B.
Flicker, L.
Norman, P. E.
Verschenen in: Journal of nutrition, health and aging
Paginering: Jaargang 19 (2015) nr. 8 pagina's 805-811
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer Paris, Paris
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland