Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Incorporation of egg white powder into the heat-induced gel from Peruvian hake (Merluccius gayi peruanus) surimi to improve gel properties
 
 
Titel: Incorporation of egg white powder into the heat-induced gel from Peruvian hake (Merluccius gayi peruanus) surimi to improve gel properties
Auteur: Shi, Yafang
Geng, Jie-Ting
Yang, Chenxu
Guo, Zulin
Yoshida, Yuichi
Osako, Kazufumi
Verschenen in: Fisheries science
Paginering: Jaargang 91 () nr. 4 pagina's 845-857
Jaar: 2025-05-25
Inhoud:
Uitgever: Springer Japan, Tokyo
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland