Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Quality improvement of the thermal gel of horse mackerel by sodium citrate and its inhibition of the insoluble metalloproteinase
 
 
Titel: Quality improvement of the thermal gel of horse mackerel by sodium citrate and its inhibition of the insoluble metalloproteinase
Auteur: Jiang, Yan-Rong
Yoshida, Asami
Ohta, Megumi
Gao, Yi-Li
Noguchi, Erika
Kuwahara, Koichi
Hara, Kenji
Osatomi, Kiyoshi
Verschenen in: Fisheries science
Paginering: Jaargang 89 () nr. 1 pagina's 93-100
Jaar: 2022-11-27
Inhoud:
Uitgever: Springer Japan, Tokyo
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland