Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Bacterial and chemical properties of Japanese traditional anchovy product, salted Etari
 
 
Titel: Bacterial and chemical properties of Japanese traditional anchovy product, salted Etari
Auteur: Kobayashi, Takeshi
Nishitake, Mayu
Saito, Masataka
Terahara, Takeshi
Imada, Chiaki
Shinagawa, Akira
Takeshita, Atsuko
Verschenen in: Fisheries science
Paginering: Jaargang 86 () nr. 4 pagina's 721-728
Jaar: 2020-07-03
Inhoud:
Uitgever: Springer Japan, Tokyo
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland