Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Effects of immersion salinity on the food properties of shucked oysters
 
 
Titel: Effects of immersion salinity on the food properties of shucked oysters
Auteur: Hosoi, Masatomi
Sugihara, Seiya
Kato, Kouta
Mizuta, Shoshi
Yokoyama, Yoshihiro
Verschenen in: Fisheries science
Paginering: Jaargang 80 (2014) nr. 4 pagina's 819-825
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer Japan, Tokyo
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland