Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Hydrolyzates produced from mackerel Scomber japonicus skin by the pressurized hydrothermal process contain amino acids with antioxidant activities and functionalities
 
 
Titel: Hydrolyzates produced from mackerel Scomber japonicus skin by the pressurized hydrothermal process contain amino acids with antioxidant activities and functionalities
Auteur: Asaduzzaman, A. K. M.
Chun, Byung-Soo
Verschenen in: Fisheries science
Paginering: Jaargang 80 (2014) nr. 2 pagina's 369-380
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer Japan, Tokyo
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland