Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Control of lipid oxidation and meat color deterioration in skipjack tuna muscle during ice storage
 
 
Titel: Control of lipid oxidation and meat color deterioration in skipjack tuna muscle during ice storage
Auteur: Sohn, Jeong-Ho
Ohshima, Toshiaki
Verschenen in: Fisheries science
Paginering: Jaargang 76 (2010) nr. 4 pagina's 703-710
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer Japan, Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland