Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Microbial and chemical properties of aji-no-susu, a traditional fermented fish with rice product in the Noto Peninsula, Japan
 
 
Titel: Microbial and chemical properties of aji-no-susu, a traditional fermented fish with rice product in the Noto Peninsula, Japan
Auteur: Kuda, Takashi
Tanibe, Reiko
Mori, Mayumi
Take, Harumi
Michihata, Toshihide
Yano, Toshihiro
Takahashi, Hajime
Kimura, Bon
Verschenen in: Fisheries science
Paginering: Jaargang 75 () nr. 6 pagina's 1499-1506
Jaar: 2009-10-24
Inhoud:
Uitgever: Springer Japan, Tokyo
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland