Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH-shifting on the gel forming characteristics of salt-ground meat from walleye pollack
 
 
Titel: Effect of pH-shifting on the gel forming characteristics of salt-ground meat from walleye pollack
Auteur: Shikha, Fatema Hoque
Hossain, Mohammed Ismail
Morioka, Katsuji
Kubota, Satoshi
Itoh, Yoshiaki
Verschenen in: Fisheries science
Paginering: Jaargang 72 (2006) nr. 4 pagina's 870-876
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Tokyo
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland