Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Crystalline Structure on Oxidation of Fish Oil in Stearin:Fish Oil Mixtures
 
 
Titel: Effect of Crystalline Structure on Oxidation of Fish Oil in Stearin:Fish Oil Mixtures
Auteur: Truong, Tuyen
Janin, Samuel
Li, Bing-Zheng
Bhandari, Bhesh
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. 5 pagina's 792-800
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland