Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of High Hydrostatic Pressure, High-PressureCarbon Dioxide and High-Temperature Short-Time Processing on Quality of Mulberry Juice
 
 
Titel: Comparison of High Hydrostatic Pressure, High-PressureCarbon Dioxide and High-Temperature Short-Time Processing on Quality of Mulberry Juice
Auteur: Zou, Hui
Lin, Tiantian
Bi, Xiufang
Zhao, Liang
Wang, Yongtao
Liao, Xiaojun
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 9 (2015) nr. 2 pagina's 217-231
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland