Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Omega-3 Enriched Biscuits with Low Levels of Heat-Induced Toxicants: Effect of Formulation and Baking Conditions
 
 
Titel: Omega-3 Enriched Biscuits with Low Levels of Heat-Induced Toxicants: Effect of Formulation and Baking Conditions
Auteur: Anese, Monica
Valoppi, Fabio
Calligaris, Sonia
Lagazio, Corrado
Suman, Michele
Manzocco, Lara
Nicoli, Maria Cristina
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 9 (2015) nr. 2 pagina's 232-242
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland