Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Frying Oil Temperature: Impact on Physical and Structural Properties of French Fries During the Par and Finish Frying Processes
 
 
Titel: Frying Oil Temperature: Impact on Physical and Structural Properties of French Fries During the Par and Finish Frying Processes
Auteur: Millin, Trent M.
Medina-Meza, Ilce G
Walters, Brandon C.
Huber, Kerry C.
Rasco, Barbara A.
Ganjyal, Girish M.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. 12 pagina's 2080-2091
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland