Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Responses to Lerner A. and Matthias T. Comment on “Microbial Enzymes as Substitutes of Chemical Additives in Baking Wheat Flour—Part II: Combined Effects of Nine Enzymes on Dough Rheology [M.M. Bueno, R.C.S. Thys and R.C. Rodrigues (2016), Food and Bioprocess Technology, 9(9), 1598–1611]”
 
 
Titel: Responses to Lerner A. and Matthias T. Comment on “Microbial Enzymes as Substitutes of Chemical Additives in Baking Wheat Flour—Part II: Combined Effects of Nine Enzymes on Dough Rheology [M.M. Bueno, R.C.S. Thys and R.C. Rodrigues (2016), Food and Bioprocess Technology, 9(9), 1598–1611]”
Auteur: Rodrigues, Rafael C.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. 12 pagina's 2127
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland