Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Microbial Enzymes as Substitutes of Chemical Additives in Baking Wheat Flour—Part I: Individual Effects of Nine Enzymes on Flour Dough Rheology
 
 
Titel: Microbial Enzymes as Substitutes of Chemical Additives in Baking Wheat Flour—Part I: Individual Effects of Nine Enzymes on Flour Dough Rheology
Auteur: Bueno, Micheli Maria
Thys, Roberta Cruz Silveira
Rodrigues, Rafael C.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. 12 pagina's 2012-2023
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland