Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Grape Processing by High Hydrostatic Pressure: Effect on Use of Non-Saccharomyces in Must Fermentation
 
 
Titel: Grape Processing by High Hydrostatic Pressure: Effect on Use of Non-Saccharomyces in Must Fermentation
Auteur: Bañuelos, Maria Antonia
Loira, Iris
Escott, Carlos
Del Fresno, Juan Manuel
Morata, Antonio
Sanz, Pedro D.
Otero, Laura
Suárez-Lepe, Jose Antonio
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. 10 pagina's 1769-1778
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland