Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Low Temperature Cooking on the Retention of 4-(Methylthio)-3-Butenyl Isothiocyanate (MTBITC) of Chinese White Radish (Raphanussativus L.)
 
 
Titel: Effects of Low Temperature Cooking on the Retention of 4-(Methylthio)-3-Butenyl Isothiocyanate (MTBITC) of Chinese White Radish (Raphanussativus L.)
Auteur: Han, Zhong
Li, He
Yu, Xu-Cong
Sun, Da-Wen
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. 10 pagina's 1640-1647
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland