Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Pore Development, Oil and Moisture Distribution in Crust and Core Regions of Potatoes During Frying
 
 
Titel: Pore Development, Oil and Moisture Distribution in Crust and Core Regions of Potatoes During Frying
Auteur: Isik, Betul
Sahin, Serpil
Sumnu, Gulum
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. 10 pagina's 1653-1660
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland