Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Rheological Properties of Modified Starch—Whey Protein Isolate Stabilized Soursop Beverage Emulsion Systems
 
 
Titel: Rheological Properties of Modified Starch—Whey Protein Isolate Stabilized Soursop Beverage Emulsion Systems
Auteur: Cheong, Kok Whye
Mirhosseini, Hamed
Leong, Wai Fun
Hamid, Nazimah Sheikh Abdul
Osman, Azizah
Basri, Mahiran
Tan, Chin Ping
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 8 (2015) nr. 6 pagina's 1281-1294
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland