Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Ultrasound Immersion Freezing on the Quality Attributes and Water Distributions of Wrapped Red Radish
 
 
Titel: Effect of Ultrasound Immersion Freezing on the Quality Attributes and Water Distributions of Wrapped Red Radish
Auteur: Xu, Bao-guo
Zhang, Min
Bhandari, Bhesh
Cheng, Xin-feng
Sun, Jincai
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 8 (2015) nr. 6 pagina's 1366-1376
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland