Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Partial Replacement of NaCl in Bread from Durum Wheat (Triticum turgidum L subsp. durum Desf.) with KCl and Yeast Extract: Evaluation of Quality Parameters During Long Storage
 
 
Titel: Partial Replacement of NaCl in Bread from Durum Wheat (Triticum turgidum L subsp. durum Desf.) with KCl and Yeast Extract: Evaluation of Quality Parameters During Long Storage
Auteur: Spina, Alfio
Brighina, Selina
Muccilli, Serena
Mazzaglia, Agata
Rapisarda, Paolo
Fallico, Biagio
Arena, Elena
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 8 (2015) nr. 5 pagina's 1089-1101
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland