Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Different Packaging Systems on Beef Tenderness Through Protein Modifications
 
 
Titel: Effects of Different Packaging Systems on Beef Tenderness Through Protein Modifications
Auteur: Fu, Qing-quan
Liu, Rui
Zhang, Wan-gang
Li, Yu-pin
Wang, Juan
Zhou, Guang-hong
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 8 (2014) nr. 3 pagina's 580-588
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland