Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Recovery of Astaxanthin from Shrimp Cooking Wastewater: Optimization of Astaxanthin Extraction by Response Surface Methodology and Kinetic Studies
 
 
Titel: Recovery of Astaxanthin from Shrimp Cooking Wastewater: Optimization of Astaxanthin Extraction by Response Surface Methodology and Kinetic Studies
Auteur: Amado, Isabel Rodríguez
Vázquez, José Antonio
Murado, Miguel Anxo
González, M. Pilar
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 8 (2014) nr. 2 pagina's 371-381
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland