Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Stability of Whey Protein Concentrate/Sunflower Oil Emulsions as Affected by Sucrose and Xanthan Gum
 
 
Titel: Stability of Whey Protein Concentrate/Sunflower Oil Emulsions as Affected by Sucrose and Xanthan Gum
Auteur: Huck-Iriart, Cristián
Rincón-Cardona, Jaime A.
Herrera, María L.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2014) nr. 9 pagina's 2646-2656
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland