Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Grape Marc Powder: Physicochemical and Microbiological Stability During Storage and Moisture Sorption Isotherm
 
 
Titel: Grape Marc Powder: Physicochemical and Microbiological Stability During Storage and Moisture Sorption Isotherm
Auteur: Sant’Anna, Voltaire
Englert, Alexandre Hahn
CorrĂªa, Ana Paula Folmer
Brandelli, Adriano
Ferreira Marczak, Ligia Damasceno
Tessaro, Isabel Cristina
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 9 pagina's 2500-2506
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland