Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of Infrared Spectroscopy and Nuclear Magnetic Resonance Techniques in Tandem with Multivariable Selection for Rapid Determination of ω-3 Polyunsaturated Fatty Acids in Fish Oil
 
 
Titel: Comparison of Infrared Spectroscopy and Nuclear Magnetic Resonance Techniques in Tandem with Multivariable Selection for Rapid Determination of ω-3 Polyunsaturated Fatty Acids in Fish Oil
Auteur: Wu, Di
Chen, Xiaojing
Cao, Fang
Sun, Da-Wen
He, Yong
Jiang, Yanhui
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 6 pagina's 1555-1569
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland