Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Modelling Milk Lactic Acid Fermentation Using Multivariate Curve Resolution-Alternating Least Squares (MCR-ALS)
 
 
Titel: Modelling Milk Lactic Acid Fermentation Using Multivariate Curve Resolution-Alternating Least Squares (MCR-ALS)
Auteur: Grassi, Silvia
Alamprese, Cristina
Bono, Veronica
Casiraghi, Ernestina
Amigo, José Manuel
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 6 pagina's 1819-1829
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland