Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and Rheological Properties of Taro (Colocasia esculenta) Flour Affected by Cormels Weight and Method of Peeling
 
 
Titel: Physicochemical and Rheological Properties of Taro (Colocasia esculenta) Flour Affected by Cormels Weight and Method of Peeling
Auteur: Panyoo, Emmanuel A.
Njintang, Nicolas Y.
Hussain, Raza
Gaiani, Claire
Scher, Joel
Mbofung, Carl M F
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 5 pagina's 1354-1363
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland