Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Measurement of Moisture Profiles in Pasta During Rehydration Based on Image Processing
 
 
Titel: Measurement of Moisture Profiles in Pasta During Rehydration Based on Image Processing
Auteur: Ogawa, Takenobu
Adachi, Shuji
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 5 pagina's 1465-1471
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland