Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Thermorheological and Textural Behaviour of Gluten-Free Gels Obtained from Chestnut and Rice Flours
 
 
Titel: Thermorheological and Textural Behaviour of Gluten-Free Gels Obtained from Chestnut and Rice Flours
Auteur: Torres, MarĂ­a D.
Fradinho, Patricia
Raymundo, Anabela
Sousa, Isabel
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 4 pagina's 1171-1182
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland