Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of the Nucleation During Extrusion Cooking of Corn Starch by A Novel Nucleation Die
 
 
Titel: Investigation of the Nucleation During Extrusion Cooking of Corn Starch by A Novel Nucleation Die
Auteur: Horvat, Mario
Ladiges, Daniel
Schuchmann, Heike P.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 3 pagina's 654-660
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland