Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Functionalization of Non-interesterified Mixtures of Fully Hydrogenated Fats Using Shear Processing
 
 
Titel: Functionalization of Non-interesterified Mixtures of Fully Hydrogenated Fats Using Shear Processing
Auteur: Acevedo, Nuria C.
Marangoni, Alejandro G.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 2 pagina's 575-587
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland