Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Osmotic Dehydration Under High Hydrostatic Pressure on Microstructure, Functional Properties and Bioactive Compounds of Strawberry (Fragaria Vesca)
 
 
Titel: Effect of Osmotic Dehydration Under High Hydrostatic Pressure on Microstructure, Functional Properties and Bioactive Compounds of Strawberry (Fragaria Vesca)
Auteur: Núñez-Mancilla, Yissleen
Vega-Gálvez, Antonio
Pérez-Won, Mario
Zura, Liliana
García-Segovia, Purificación
Scala, Karina Di
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 2 pagina's 516-524
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland