Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 29 gevonden artikelen
 
 
  A Comparison of the Effectiveness of Sonication, High Shear Mixing and Homogenisation on Improving the Heat Stability of Whey Protein Solutions
 
 
Titel: A Comparison of the Effectiveness of Sonication, High Shear Mixing and Homogenisation on Improving the Heat Stability of Whey Protein Solutions
Auteur: Koh, Li Ling A.
Chandrapala, Jayani
Zisu, Bogdan
Martin, Gregory J. O.
Kentish, Sandra E.
Ashokkumar, Muthupandian
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 2 pagina's 556-566
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 29 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland