Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Baking Conditions on Properties of Starch Isolated from Bread Crumbs: Pasting Properties, Iodine Complexing Ability, and X-ray Patterns
 
 
Titel: Effect of Baking Conditions on Properties of Starch Isolated from Bread Crumbs: Pasting Properties, Iodine Complexing Ability, and X-ray Patterns
Auteur: Besbes, Emna
Bail, Alain Le
Seetharaman, Koushik
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2014) nr. 12 pagina's 3407-3415
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland