Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Improving Storability of Fresh Strawberries with Controlled Release Chlorine Dioxide in Perforated Clamshell Packaging
 
 
Titel: Improving Storability of Fresh Strawberries with Controlled Release Chlorine Dioxide in Perforated Clamshell Packaging
Auteur: Wang, Zhe
Narciso, Jan
Biotteau, Alice
Plotto, Anne
Baldwin, Elizabeth
Bai, Jinhe
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2014) nr. 12 pagina's 3516-3524
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland