Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Water Jet Cutting and Moderate Heat Treatment on Quality of Fresh-Cut Red Oak Leaf Lettuce (Lactuca sativa L. var. crispa)
 
 
Titel: Effect of Water Jet Cutting and Moderate Heat Treatment on Quality of Fresh-Cut Red Oak Leaf Lettuce (Lactuca sativa L. var. crispa)
Auteur: Wulfkuehler, Sabine
Stark, Sabrina
Dietz, Johann
Schmidt, Herbert
Weiss, Agnes
Carle, Reinhold
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2014) nr. 12 pagina's 3478-3492
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland