Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Maize Resistant Starch and Transglutaminase: A Study of Fundamental and Empirical Rheology Properties of Pan Bread Dough
 
 
Titel: Effect of Maize Resistant Starch and Transglutaminase: A Study of Fundamental and Empirical Rheology Properties of Pan Bread Dough
Auteur: Sanchez, Diana B. O.
Puppo, Maria C.
Añon, Maria C.
Ribotta, Pablo D.
León, Alberto E.
Tadini, Carmen C.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2014) nr. 10 pagina's 2865-2876
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland