Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 28 gevonden artikelen
 
 
  A Novel Time/Temperature Approach to Sous Vide Cooking of Beef Muscle
 
 
Titel: A Novel Time/Temperature Approach to Sous Vide Cooking of Beef Muscle
Auteur: Rinaldi, Massimiliano
Dall’Asta, Chiara
Paciulli, Maria
Cirlini, Martina
Manzi, Chiara
Chiavaro, Emma
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2014) nr. 10 pagina's 2969-2977
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 28 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland