Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Stable Isotope Ratios and Aroma Profile Changes Induced Due to Innovative Wine Dealcoholisation Approaches
 
 
Titel: Stable Isotope Ratios and Aroma Profile Changes Induced Due to Innovative Wine Dealcoholisation Approaches
Auteur: Fedrizzi, Bruno
Nicolis, Enrico
Camin, Federica
Bocca, Enrico
Carbognin, Cristina
Scholz, Matthias
Barbieri, Paolo
Finato, Fabio
Ferrarini, Roberto
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2013) nr. 1 pagina's 62-70
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland