Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of Functional Properties of Wami Tilapia (Oreochromis urolepis hornorum) Skin Gelatin at Different pH Values
 
 
Titel: Enhancement of Functional Properties of Wami Tilapia (Oreochromis urolepis hornorum) Skin Gelatin at Different pH Values
Auteur: Trindade Alfaro, Alexandre da
Fonseca, Gustavo Graciano
Prentice-Hernández, Carlos
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 8 pagina's 2118-2127
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland