Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Tapioca Starch/Decolorized Hsian-tsao Leaf Gum-Based Active Coatings on the Qualities of Fresh-Cut Apples
 
 
Titel: Effect of Tapioca Starch/Decolorized Hsian-tsao Leaf Gum-Based Active Coatings on the Qualities of Fresh-Cut Apples
Auteur: Pan, Shih-Ying
Chen, Chien-Hsien
Lai, Lih-Shiuh
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 8 pagina's 2059-2069
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland