Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 27 gevonden artikelen
 
 
  A Novel Approach to Improving the Quality of Bittern-Solidified Tofu by W/O Controlled-Release Coagulant. 1: Preparation of W/O Bittern Coagulant and Its Controlled-Release Property
 
 
Titel: A Novel Approach to Improving the Quality of Bittern-Solidified Tofu by W/O Controlled-Release Coagulant. 1: Preparation of W/O Bittern Coagulant and Its Controlled-Release Property
Auteur: Li, Jinlong
Qiao, Zhihong
Tatsumi, Eizo
Saito, Masayoshi
Cheng, Yongqiang
Yin, Lijun
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 7 pagina's 1790-1800
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 27 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland