Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Emulsifiers: Effects on Quality of Fibre-Enriched Wheat Bread
 
 
Titel: Emulsifiers: Effects on Quality of Fibre-Enriched Wheat Bread
Auteur: Gómez, Analía V.
Buchner, Diana
Tadini, Carmen C.
Añón, María C.
Puppo, María C.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 5 pagina's 1228-1239
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland