Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Impact of High Hydrostatic Pressure on the Emulsifying Properties of Whey Protein Isolate–Chitosan Mixtures
 
 
Titel: Impact of High Hydrostatic Pressure on the Emulsifying Properties of Whey Protein Isolate–Chitosan Mixtures
Auteur: Yuan, Fang
Xu, Duoxia
Qi, Xin
Zhao, Jian
Gao, Yanxiang
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2011) nr. 4 pagina's 1024-1031
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland